Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Minutková kuřecí směs II.
Paprikový salát
Linecké těsto pro začátečníky
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Drážďanský špaldový chleba
Vaječná pomazánka II.
Jablečná přesnídávka (pyré)
Salát z buřtů
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami