Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Chudí rytíři
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Cuketovo-čokoládový koláč
Rybízový koláč podle paní Mixové
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Vynikající kuře na paprice
Paštika z uzeného lososa
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake