Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Nutelové řezy s vůní skořice
Masarykovo cukroví z Krkonoš
K - Nadívaná kuřecí stehna
Metrový dort II.
Kuře pečené s rýží
Kokosové řezy - krémové s polevou
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Dršťková polévka I.
Cizrnová polévka - vydatná
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake