Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Tvarohové řezy sypané
Kynuté lívance mojí babičky
Zabalená vepřová panenka
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Dort srdce
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Mrkvová bezlepková buchta
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros