Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Kotlety po čínsku
Dort pro kluka
Čevabčiči na chorvatský způsob
Koláčky ze 100% tuku
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Škvarkové placky s jogurtem
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky