Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rychlé tvarohové koblížky
Brokolicová polévka se žampiony
Třešňový závin
Polévka s červenou řepou
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Nadýchané americké lívance
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Paštika z uzeného lososa
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake