Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Chudí rytíři
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Lahodný čokoládový krém na dorty
Pudinková buchta rychlá a slabá
Drobenkové muffiny s tvarohem
Kotlety s houbovou omáčkou
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake