Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Jogurtový dort s jahodami
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Káva Tiramisu
Blesková pomazánka
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Ořechové řezy ledové - cukroví
Barevné pomazánky - z červené řepy
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki