Vychutnejte si báječnou zapečenou bramborovou kaši se zelím. Přidejte šunku, zalijte jogurtem, posypejte sýrem a za pár minut je hotovo. Tuto lahodu si zaručeně oblíbíte.
RADA: Jak na bramborovou kaši z pečených brambor?
Zapečená bramborová kaše
Slavnostní bramborová kaše
Zapečená bramborová kaše s vejci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Recept jsem dělala s uzeným masem a je to moc dobroučké. Chválím.
Hovězí námořnické maso
Halušky
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Nektarinkový koláč
Italská polévka Minestrone Institutu…
Květák - nakládaný, sterilovaný
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Hovězí karabáček na světlém pivu
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake