• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Žaludkovo-srdíčková omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Žaludkovo-srdíčková omáčka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Žaludkovo-srdíčková omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí játra 1 tácek
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 2,50
      dl mléko
    • 1
      lžíce mouka
    • 1
      lžička vegeta bylinková
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička polévkové koření Klasik
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Vnitřnosti nakrájíme na menší kousky a povaříme doměkka v osolené vodě (asi 45 minut). Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vnitřnosti, osmahneme a zasypeme lžící mouky. Přilijeme přibližně 2,5 dcl mléka a nakonec vmícháme zakysanou smetanu a dochutíme vegetou, pepřem a trouchou polévkového koření Klasik.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Holandská omáčka

Holandská omáčka

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 12. 3. 2014 20:52

    Vnitřnosti máme strašně rádi, omáčky z nich taky, ale mám pocit, že takto se to dělat nemá. Proč do jídla rvát vegetu a polévkové koření klasik? Trochu jsem si o přípravě omáček z vnitřností četla na jiných stránkách, kde psali, že se má omáčka podlévat vývarem z vnitřností - tak získá tu masovou chuť, kterou se autor tohoto receptu snaží nahradit "chemickými" přípravky. Takže omáčka z vnitřností ano, tento recept už tak moc ne.... Ovšem stačí tento recept trochu upravit a jídlo to bude výborné.

  • pippiva
    pippiva | 26. 6. 2011 10:05

    Taky jste mohla popsat konkretne, copak se vam na tom nelibilo ci copak se vam nepodarilo....Urcite by se nasel nekdo, kdo by vam poradil :-\

  • J.Tereza | 26. 6. 2011 07:59

    Že vy neviete použiť kyslú smotanu, to je váš problém, tak neobviňujte zo svojej neschopnosti ani recept ani autora receptu.

  • Petr N. | 25. 6. 2011 16:01

    Nechápu, zakysanou smetanu dávám a je to výtečné! Jen dělám pouze ze srdíček...

  • sonia | 28. 5. 2011 15:19

    moc děkuju za zkažený oběd! :-$ prý zakysaná smetana..já blbá!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí játra Mléko Mouka Olej Pepř mletý Polévkové koření Vegeta Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Jednoduchá kávová roláda

Jednoduchá kávová roláda

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

26
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Rychlý domácí celozrnný…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Zeleninové pohankové "rizoto"
Zeleninové pohankové …
14
Zapékané těstoviny se špenátem a šunkou
Zapékané těstoviny se…
13
Nutelové řezy s vůní skořice
Nutelové řezy s vůní…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Žabí očka, varianta ořechová
Žabí očka, varianta ořechová
Žabinec vodníka Česílka
Žabinec vodníka Česílka
Žahour
Žahour
Žampionová játra
Žampionová játra
Žampionová omáčka s rajčatovým protlakem
Žampionová omáčka s rajčatovým protlakem
Žampionová placka
Žampionová placka
  • Recepty.cz
  • Žaludkovo-srdíčková omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact