• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Napište svůj komentář k receptu

Zaječí parfait s želé z granátového jablka

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Parfait
    • 1
      ks šalotka
    • 50
      g vepřové sádlo
    • 250
      g játra zaječí
    • 3
      snítka snítka tymiánu
    • 100
      g smetana
    • 1
      lžíce koňak
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek lískové oříšky
    • 0,50
      šálek mandle
    • 4
      plátek toastový chléb
    • ostružiny
  • Želé
    • 1,50
      lžička želatina prášková
    • 250
      ml džus z granátového jablka
    • 2
      ks granátové jablko zrníčka
    • 1
      lžíce grenadína
    • 1
      lžička zázvor strouhaný

Postup přípravy receptu

1
Nasekanou šalotku zpěňte na rozehřátém sádle. Orestujte nakrájená játra a poduste je - můžete maličko podlít vodou. Do jater přidejte lístky z 1 snítky tymiánu a koňak, osolte je a opepřete. Nechte vychladnout. Ušlehejte smetanu a přimíchejte ji do směsi.
2
Nasucho opečte ořechy s mandlemi a nasypte do kutru. Nasucho opečte i toastový chléb a přidejte lístky z druhé snítky tymiánu. Směs nahrubo nasekejte.

RADA: Domácí pečivo jako z pekárny

3
Želatinu nechte nabobtnat v misce s vodou. Zahřejte džus s grenadinou, vmíchejte zrnka granátového jablka se zázvorem a dobře promíchejte s želatinou.
4
Do pohárů vrstvěte ořechovou směs, zaječí krém, želatinu a trochu ořechové směsi. Ozdobte ovocem a tymiánem a vychlaďte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Topinková FOOD
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Džus Granátové jablko Grenadína Játra Koňak Lískové oříšky Mandle Ostružiny Pepř mletý Šalotka Smetana Snítka tymiánu Sůl Toastový chléb Vepřové sádlo Zázvor Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Míchaná vejce s avokádem

Míchaná vejce s avokádem

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Vaječná pomazánka II.

Vaječná pomazánka II.

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Vepřový plátek s listovým špenátem

Vepřový plátek s listovým špenátem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
49
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
48
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
45
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
43
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s amarreto krémem

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
Zaječí hřbet v listovém těstě
Zaječí hřbet v listovém těstě
Zaječí paštika s cibulkou
Zaječí paštika s cibulkou
Zakázaná buchta
Zakázaná buchta
Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku
Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku
  • Recepty.cz
  • Zaječí parfait s želé z granátového jablka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact