• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Napište svůj komentář k receptu

Zaječí parfait s želé z granátového jablka

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Parfait
    • 1
      ks šalotka
    • 50
      g vepřové sádlo
    • 250
      g játra zaječí
    • 3
      snítka snítka tymiánu
    • 100
      g smetana
    • 1
      lžíce koňak
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek lískové oříšky
    • 0,50
      šálek mandle
    • 4
      plátek toastový chléb
    • ostružiny
  • Želé
    • 1,50
      lžička želatina prášková
    • 250
      ml džus z granátového jablka
    • 2
      ks granátové jablko zrníčka
    • 1
      lžíce grenadína
    • 1
      lžička zázvor strouhaný

Postup přípravy receptu

1
Nasekanou šalotku zpěňte na rozehřátém sádle. Orestujte nakrájená játra a poduste je - můžete maličko podlít vodou. Do jater přidejte lístky z 1 snítky tymiánu a koňak, osolte je a opepřete. Nechte vychladnout. Ušlehejte smetanu a přimíchejte ji do směsi.
2
Nasucho opečte ořechy s mandlemi a nasypte do kutru. Nasucho opečte i toastový chléb a přidejte lístky z druhé snítky tymiánu. Směs nahrubo nasekejte.

RADA: Domácí pečivo jako z pekárny

3
Želatinu nechte nabobtnat v misce s vodou. Zahřejte džus s grenadinou, vmíchejte zrnka granátového jablka se zázvorem a dobře promíchejte s želatinou.
4
Do pohárů vrstvěte ořechovou směs, zaječí krém, želatinu a trochu ořechové směsi. Ozdobte ovocem a tymiánem a vychlaďte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Zaječí paštika s cibulkou

Zaječí paštika s cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Topinková FOOD
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Džus Granátové jablko Grenadína Játra Koňak Lískové oříšky Mandle Ostružiny Pepř mletý Šalotka Smetana Snítka tymiánu Sůl Toastový chléb Vepřové sádlo Zázvor Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Zelená rajčata

Zelená rajčata

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Špagety z pánve

Špagety z pánve

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Sýrovo-vaječná pomazánka

Sýrovo-vaječná pomazánka

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Doporučujeme

30 minut
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí

Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

70
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou a grilovanou kukuřicí
Těstoviny s pečenými…
27
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
25
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
23
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
AHA.cz Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Rolins už pravdu neskrývá: KONEC KVŮLI NEDVĚDOVI

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Emily Bluntová změnila kvůli natáčení vizáž: Ďábel nosí blond! Po 20 letech

Emily Bluntová změnila kvůli natáčení vizáž: Ďábel nosí blond! Po 20 letech

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
Zaječí hřbet v listovém těstě
Zaječí hřbet v listovém těstě
Zaječí paštika s cibulkou
Zaječí paštika s cibulkou
Zakázaná buchta
Zakázaná buchta
Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku
Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku
  • Recepty.cz
  • Zaječí parfait s želé z granátového jablka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact