• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g zaječí maso hřbet s kostí
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 2
      ks cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 250
      ml červené víno suché
    • 10
      g škrobová moučka
    • 1
      lžíce pepř celý nakládaný
    • 1
      lžíce brusinky
    • 2
      ks jablka
    • calvados
    • 100
      g máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • divoké koření
    • tymián
    • noky 200g poloh.m.,vejce,10ml oleje,muškát.oř.,máslo

Postup přípravy receptu

1
Hřbet vykostíme, maso osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a opepříme.
2
Maso pak dáme odležet.
3
Na oleji orestujeme cibuli, česnek, divoké koření, tymián a také kosti.
4
Zalijeme částí červeného vína a dusíme 10 minut.
5
Omáčku scedíme, zahustíme červeným vínem s rozmíchaným škrobem.
6
Dochutíme solí, naloženým zeleným pepřem a jablky s calvadosem.
7
Maso opečeme na rozpáleném oleji do růžova
8
Nakrájíme na plátky a přelijeme omáčkou.
9
Podáváme s nočky.
10
Nočky připravíme:
11
Výše uvedené suroviny promícháme na tuhé těsto.
12
Z těsta uděláme váleček a přímo na prkénku ukrajujeme válečky a shazujeme je z něho přímo do vroucí vody.
13
Povaříme 2 - 3 minuty, pak propláchneme studenou vodou aby se nelepily a dáme je na rozpálené máslo.
14
Krátce je ještě orestujeme
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s pepřovo-smetanovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny s pepřovo-smetanovou…

Zaječí hřbet v listovém těstě

Zaječí hřbet v listovém těstě

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Smažení Dušení Restování Narozeniny Výjimečný den Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinky Calvados Červené víno Česnek Cibule Divoké koření Jablka Máslo Noky Pepř celý Pepř mletý Rostlinný olej Škrobová moučka Sůl Tymián Zaječí maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční beránek z tvarohového těsta

Velikonoční beránek z tvarohového…

Česnečka z uzených kostí

Česnečka z uzených kostí

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Dort s ovocem a želatinou

Dort s ovocem a želatinou

Pampeliškový med III.

Pampeliškový med III.

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Kuřecí nudličky po sedlčansku

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

66
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
65
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
57
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
53
Tajemná brambora
Tajemná brambora
47
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…

Zajímavé články

Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak se dají zpracovat
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak…
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
AHA.cz Brzobohatá shodila masku: VYHROCENÉ EMOCE A PAK POTOKY SLZ

Brzobohatá shodila masku: VYHROCENÉ EMOCE A PAK POTOKY SLZ

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Jiří Krampol (†87) je dva měsíce po smrti a… Objevila se jeho závěť!

Jiří Krampol (†87) je dva měsíce po smrti a… Objevila se jeho závěť!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact