• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Záhorácké závitky
Napište svůj komentář k receptu

Záhorácké závitky

autor: Kamilla
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Záhorácké závitky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřové maso
    • 200
      g kysané zelí
    • 50
      g cibule
    • 100
      g uzené maso
    • olej
    • drcený kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme. Nakrájíme cibuli najemno, přidáme nakrájené uzené maso na kostičky a restujeme na oleji. Po orestování přidáme propláchnuté kysané zelí, osolíme, ocukrujeme a podusíme. Směs přendáme na plátky masa a srolujeme do závitku, sepneme párátkem nebo převážeme nití. Závitky přendáme na vymaštěný pekáček, podlejeme trochou vody a pečeme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové omáčce

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové…

Kuřecí závitky s nivou

Kuřecí závitky s nivou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jiří Vymětal | 29. 1. 2017 08:54

    Uzené je zbytečné a kysané zelí je lepší syrové, a vůbec ne cukrovat!

  • Martina | 8. 2. 2007 22:22

    Recept mě zaujal, prosím zhruba jak dlouho se to peče? Děkuji......

  • Anonym | 7. 2. 2007 19:17

    jojo,asi jak píše paní Jitka M.,záleží na chuti já to dělám s bramborem,ale vyzkoušet se má všechno,takže i se zelím a knedlíkem to bude určitě mňamka :)

  • Jitka Malinová | 7. 2. 2007 14:12

    Pavlo to asi záleží na vaší chuti, já to dělám s bramborem. Postup mám trochu jiný, ale výsledek bude asi stejný. Na plátek masa dám rovńou kysané zelí, zamotám a závitky opékám na cibulce s anglickou slaninou a pak dusím do měkka.

  • Andra | 7. 2. 2007 12:54

    Robím záhorácke závitky bez údeného mäsa, iba s kapustou a ako prílohu robím dusenú ryžu.

  • Jana P. | 7. 2. 2007 12:27

    Recept chutný je a nejlepší jsou k tomu chlupaté knedlíky a ještě k tomu zelí.

  • Hana Rožníčková | 7. 2. 2007 12:23

    Dělám hodně podobný recept a k tomu vařím bramborové knedlíky.

  • Pavla | 7. 2. 2007 11:53

    Recept vypadá chutně, jaká by k tomu asi byla nejlepší příloha, poraďte.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Drcený kmín Kysané zelí Olej Pepř mletý Sůl Uzené maso Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Výborné koláčky

Výborné koláčky

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a oregánem

Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…

Olivová pomazánka

Olivová pomazánka

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Chřestová omáčka s koprem

Chřestová omáčka s koprem

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

176
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
76
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
67
Klasické lečo
Klasické lečo
63
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
61
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Záhorácké závitky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact