
Uzené je zbytečné a kysané zelí je lepší syrové, a vůbec ne cukrovat!
Recept mě zaujal, prosím zhruba jak dlouho se to peče? Děkuji......
jojo,asi jak píše paní Jitka M.,záleží na chuti já to dělám s bramborem,ale vyzkoušet se má všechno,takže i se zelím a knedlíkem to bude určitě mňamka :)
Pavlo to asi záleží na vaší chuti, já to dělám s bramborem. Postup mám trochu jiný, ale výsledek bude asi stejný. Na plátek masa dám rovńou kysané zelí, zamotám a závitky opékám na cibulce s anglickou slaninou a pak dusím do měkka.
Robím záhorácke závitky bez údeného mäsa, iba s kapustou a ako prílohu robím dusenú ryžu.
Recept chutný je a nejlepší jsou k tomu chlupaté knedlíky a ještě k tomu zelí.
Dělám hodně podobný recept a k tomu vařím bramborové knedlíky.
Recept vypadá chutně, jaká by k tomu asi byla nejlepší příloha, poraďte.