• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zabijačkový guláš

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: 125 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tato tradiční pochoutka z pravé staročeské zabijačky nádherně voní a ještě lépe chutná. Různé druhy vepřového masa při přípravě krásně změknou a výsledek je prostě vynikající. Nejlepší je samozřejmě s čerstvým chlebem.

Suroviny

12 porce
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 500
      g vepřové maso vepřový lalok
    • 700
      g vepřová játra vnitřnosti (ledvinky, slezina, vepřový jazyk, srdce, játra..)
    • 3
      lžíce sádlo
    • 4
      ks cibule
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • sůl
    • mletý kmín
    • 80
      g hladká mouka
    • 3
      stroužek česnek utřené

Postup přípravy receptu

1
Krkovičku vykostěte a nakrájejte asi na 2cm kostky. Stejně pokrájejte i lalok a vnitřnosti.

RADA: Nejlepší recepty na guláš!

2
Na sádle dozlatova osmažte drobně nakrájenou cibuli, přidejte maso a vnitřnosti. Vše zaprašte paprikou a za občasného míchání restujte zhruba 10 minut.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Pak guláš osolte, okmínujte, podlijete asi 1 l vody a duste 40 minut. Poté odklopte poklici, vyvařte co nejvíc tekutiny a maso zaprašte hladkou moukou.
4
Přidejte utřený česnek, podlijte asi 300 ml vody nebo vývaru a vařte, až se tuk začne oddělovat od šťávy a maso krásně změkne.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Vepřový FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Mletá sladká paprika Mletý kmín Sádlo Sůl Vepřová játra Vepřová krkovice Vepřové maso

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Alláhova směs

Alláhova směs

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Citronový krém s tvarohem

Citronový krém s tvarohem

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou

Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Jednoduchá vločková polévka s…

Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou

Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Grilované masové válečky

Grilované masové válečky

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

85
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
78
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
61
Švestková povidla
Švestková povidla
60
Jahodové řezy z Galaretky
Jahodové řezy z Galaretky
44
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact