• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zabijačkový guláš

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: 125 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tato tradiční pochoutka z pravé staročeské zabijačky nádherně voní a ještě lépe chutná. Různé druhy vepřového masa při přípravě krásně změknou a výsledek je prostě vynikající. Nejlepší je samozřejmě s čerstvým chlebem.

Suroviny

12 porce
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 500
      g vepřové maso vepřový lalok
    • 700
      g vepřová játra vnitřnosti (ledvinky, slezina, vepřový jazyk, srdce, játra..)
    • 3
      lžíce sádlo
    • 4
      ks cibule
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • sůl
    • mletý kmín
    • 80
      g hladká mouka
    • 3
      stroužek česnek utřené

Postup přípravy receptu

1
Krkovičku vykostěte a nakrájejte asi na 2cm kostky. Stejně pokrájejte i lalok a vnitřnosti.

RADA: Nejlepší recepty na guláš!

2
Na sádle dozlatova osmažte drobně nakrájenou cibuli, přidejte maso a vnitřnosti. Vše zaprašte paprikou a za občasného míchání restujte zhruba 10 minut.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Pak guláš osolte, okmínujte, podlijete asi 1 l vody a duste 40 minut. Poté odklopte poklici, vyvařte co nejvíc tekutiny a maso zaprašte hladkou moukou.
4
Přidejte utřený česnek, podlijte asi 300 ml vody nebo vývaru a vařte, až se tuk začne oddělovat od šťávy a maso krásně změkne.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Vepřový FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Mletá sladká paprika Mletý kmín Sádlo Sůl Vepřová játra Vepřová krkovice Vepřové maso

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Couračka

Couračka

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Nejjednodušší chleba

Nejjednodušší chleba

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky

Ovocné smoothie s červenou řepou

Ovocné smoothie s červenou řepou

Vláčný makovník / makovec

Vláčný makovník / makovec

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

32
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Domácí kečup
Domácí kečup
21
Grilovaný bůček s tymiánem
Grilovaný bůček s…
20
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
20
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 8. 8. 2025: Kdo si užije romantiku a kdo bude řešit důležitá rozhodnutí?

Denní horoskop na pátek 8. 8. 2025: Kdo si užije romantiku a kdo bude řešit důležitá rozhodnutí?

Ženy.cz Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Nejlepší galerie jsou zadarmo! 5 evropských měst, kde vám street art vyrazí dech

Blesk.cz Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Co nesnášejí jednotlivá znamení? Beranům vadí čekání, Blíženci nesnesou nudu a Štírům raději nikdy nelžete

Další doporučené recepty:

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact