• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zabijačkový guláš

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 11
doba přípravy: 125 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tato tradiční pochoutka z pravé staročeské zabijačky nádherně voní a ještě lépe chutná. Různé druhy vepřového masa při přípravě krásně změknou a výsledek je prostě vynikající. Nejlepší je samozřejmě s čerstvým chlebem.

Suroviny

12 porce
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 500
      g vepřové maso vepřový lalok
    • 700
      g vepřová játra vnitřnosti (ledvinky, slezina, vepřový jazyk, srdce, játra..)
    • 3
      lžíce sádlo
    • 4
      ks cibule
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • sůl
    • mletý kmín
    • 80
      g hladká mouka
    • 3
      stroužek česnek utřené

Postup přípravy receptu

1
Krkovičku vykostěte a nakrájejte asi na 2cm kostky. Stejně pokrájejte i lalok a vnitřnosti.

RADA: Nejlepší recepty na guláš!

2
Na sádle dozlatova osmažte drobně nakrájenou cibuli, přidejte maso a vnitřnosti. Vše zaprašte paprikou a za občasného míchání restujte zhruba 10 minut.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Pak guláš osolte, okmínujte, podlijete asi 1 l vody a duste 40 minut. Poté odklopte poklici, vyvařte co nejvíc tekutiny a maso zaprašte hladkou moukou.
4
Přidejte utřený česnek, podlijte asi 300 ml vody nebo vývaru a vařte, až se tuk začne oddělovat od šťávy a maso krásně změkne.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Kančí guláš s bramborami

Kančí guláš s bramborami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Vepřový FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Mletá sladká paprika Mletý kmín Sádlo Sůl Vepřová játra Vepřová krkovice Vepřové maso

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Dobrý perník

Dobrý perník

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Kokosky II.

Kokosky II.

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Kakaové palačinky

Kakaové palačinky

Hlíva s květákem na mozeček nebo zapečená

Hlíva s květákem na mozeček nebo…

Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky

Tuňáková pomazánka s olivami na…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

158
Souvlaki s tzatziki
Souvlaki s tzatziki
109
Salát se šunkou a vejci
Salát se šunkou a vejci
86
Veganský "vaječný" likér
Veganský "vaječný" likér
65
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
65
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězda Ulice, Ordinace i Pomády Badinková: S partnerem už nejdeme spolu…

Hvězda Ulice, Ordinace i Pomády Badinková: S partnerem už nejdeme spolu…

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact