• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabíjačkové zelí
Napište svůj komentář k receptu

Zabíjačkové zelí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabíjačkové zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kysané zelí
    • paprika - sladká
    • sůl
    • vepřové maso bůček, plec, nebo kýta podle toho, jak kdo rád, já kýta
    • cibule v poměru 1:1:1
    • olej sádlo
    • česnek hodně moc

Postup přípravy receptu

1
Na kostky (3x3 cm) pokrájené maso osmahneme na tuku, vyjmeme, osmahneme pokrájenou cibuli (nemusí být úplně nadrobno), poprášíme paprikou, vložíme maso, osolíme, přidáme zelí (pro pohodlnější konzumaci můžeme překrájet na kratší kousky) dobře promícháme přiklopíme a vložíme do trouby. Chvíli pečeme přikryté později odkryté, občas mícháme.
2
Asi 5 minut před koncem obohatíme o obrovské množtví lisovaného česneku, opět velmi důkladně promícháme a necháme dojít. Expedujeme na chlebu, nebo s chlebem nebo jen tak. Inspirováno Prima vařečkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkové palačinky

Zabijačkové palačinky

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…

Zabijačkové bramborové knedlíky

Zabijačkové bramborové knedlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dagmar Zvolánková | 20. 5. 2008 10:07

    Nikdy jsem to podlévat nepotřebovala, zelí, cibule a maso pustily vždy dost šťávy, ovšem po přečtení vašeho dotazu jsem to málem připálila. Takže podlévat dle potřeby, ale neutopit.

  • Věra | 9. 4. 2008 19:00

    Zabijačkové zelí při pečení nepodléváme? V popisu se autorka o podlívání nezmíňuje.Mám strach, aby se jídlo nepřipálilo.

  • Věra z Dc | 9. 4. 2008 12:08

    Již se těším, až budu expedovat na chlebu :-)))

  • Anonym | 8. 4. 2008 11:28

    Výborné!

  • Jana P. | 28. 3. 2008 08:10

    Včera jsem tvořila z plecka, VYNIKAJÍCÍ!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kysané zelí Olej Paprika - sladká Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Bezlepková bábovka

Bezlepková bábovka

Brokolicová polévka se sýrem a máslovými krutony

Brokolicová polévka se sýrem a…

Čokoládový dort s broskvemi

Čokoládový dort s broskvemi

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

201
Dýňová tortila
Dýňová tortila
73
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
51
Máslové řízky
Máslové řízky
44
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
33
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Iva Frühlingová chtěla pochvalu, ale... Trapas a výsměch!

Iva Frühlingová chtěla pochvalu, ale... Trapas a výsměch!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Zabíjačkové zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact