• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabalená vepřová panenka
Napište svůj komentář k receptu

Zabalená vepřová panenka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabalená vepřová panenka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      vepřová panenka
    • 10
      plátek anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Panenky nakrájíme na silnější medailonky (nenaklepáváme) a každý obalíme plátkem slaniny. Svážeme silnou nití, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením.
2
Na rozpáleném oleji opékáme cca 4-6 minuty z každé strany. Slanina se musí začít vyškvařovat.
3
Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem. A nezapomeňte z hotových medailonků sundat nit.Převzato z časopisu Apetit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • silvik T.
    silvik T. | 31. 1. 2015 19:23

    Výborné masíčko.Zaprášilo se po něm :)

  • Ja Ja | 14. 5. 2010 19:54

    Bylo to výborné. Slanina držela i bez motání a párátek - přilnula k maso, jak tu již bylo napsáno!

  • recepty 73 | 22. 3. 2009 15:52

    Dělal jsem z jedné panenky-větší.Plátků slaniny jsem potřeboval mnohem víc a místo nitě jsem použil párátka.Šlo to raz,dva,žádné motání,slanina krásně přilnula k masu a párátka se dala krásně po upečení vyndat.Bylo to moc dobré.Minutka zase trochu jinak a divil jsem se,že to vůbec neprskalo.1*Jiří

  • Bára | 21. 11. 2006 19:29

    Doporučuji, bylo to výborné. Hodnotím 1.

  • Kamínek | 10. 10. 2006 15:44

    Maso předem nesolte,až když ho orestujete z obou stran na pánvi.Jinak vám pustí šťávu a chuť nebude tak výrazná

  • Klára | 2. 7. 2006 22:28

    Teda - to balení do anglické byla docela piplačka, ale výsledek stál za to. Určitě za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Koření Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na černo

Kapr na černo

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Krémová vajíčková pomazánka

Krémová vajíčková pomazánka

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Chřestová omeleta

Chřestová omeleta

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

262
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Piškotová roláda univerzální
Piškotová roláda…
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

Agáta Hanychová zavzpomínala: Nejlepší to bylo s Prachařem!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Yellow Limono
Yellow Limono
YESenická kuřecí prsa
YESenická kuřecí prsa
Zabaione - Italský desert
Zabaione - Italský desert
Zabijačková polévka
Zabijačková polévka
Zabijačkové bramborové knedlíky
Zabijačkové bramborové knedlíky
Zabijačkové palačinky
Zabijačkové palačinky
  • Recepty.cz
  • Zabalená vepřová panenka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact