• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabalená vepřová panenka
Napište svůj komentář k receptu

Zabalená vepřová panenka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabalená vepřová panenka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      vepřová panenka
    • 10
      plátek anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Panenky nakrájíme na silnější medailonky (nenaklepáváme) a každý obalíme plátkem slaniny. Svážeme silnou nití, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením.
2
Na rozpáleném oleji opékáme cca 4-6 minuty z každé strany. Slanina se musí začít vyškvařovat.
3
Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem. A nezapomeňte z hotových medailonků sundat nit.Převzato z časopisu Apetit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • silvik T.
    silvik T. | 31. 1. 2015 19:23

    Výborné masíčko.Zaprášilo se po něm :)

  • Ja Ja | 14. 5. 2010 19:54

    Bylo to výborné. Slanina držela i bez motání a párátek - přilnula k maso, jak tu již bylo napsáno!

  • recepty 73 | 22. 3. 2009 15:52

    Dělal jsem z jedné panenky-větší.Plátků slaniny jsem potřeboval mnohem víc a místo nitě jsem použil párátka.Šlo to raz,dva,žádné motání,slanina krásně přilnula k masu a párátka se dala krásně po upečení vyndat.Bylo to moc dobré.Minutka zase trochu jinak a divil jsem se,že to vůbec neprskalo.1*Jiří

  • Bára | 21. 11. 2006 19:29

    Doporučuji, bylo to výborné. Hodnotím 1.

  • Kamínek | 10. 10. 2006 15:44

    Maso předem nesolte,až když ho orestujete z obou stran na pánvi.Jinak vám pustí šťávu a chuť nebude tak výrazná

  • Klára | 2. 7. 2006 22:28

    Teda - to balení do anglické byla docela piplačka, ale výsledek stál za to. Určitě za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Koření Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Bigos

Bigos

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Hamburgery original

Hamburgery original

Kyselé zelí do skla

Kyselé zelí do skla

Vynikající pomazánka z nivy

Vynikající pomazánka z nivy

Pomazánka z vařeného masa

Pomazánka z vařeného masa

Salátový dresing

Salátový dresing

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

79
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
47
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
24
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
22
Znojemské okurky
Znojemské okurky

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Yellow Limono
Yellow Limono
YESenická kuřecí prsa
YESenická kuřecí prsa
Zabaione - Italský desert
Zabaione - Italský desert
Zabijačková polévka
Zabijačková polévka
Zabijačkové bramborové knedlíky
Zabijačkové bramborové knedlíky
Zabijačkové palačinky
Zabijačkové palačinky
  • Recepty.cz
  • Zabalená vepřová panenka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact