• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem

autor: Bill
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety dle počtu strávníků
    • cibule hmotnost jako kotlety
    • sýr
    • strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Polovinu cibule rovnoměrně rozložíme na dně plechu, na cibuli pokládáme kotlety (kotlety naklepeme a z obou stran posolíme, popepříme).
2
Na kotlety rozložíme zbytek cibule, zasypeme maso strouhankou tak, aby nebylo vidět. Na strouhanku dáme sýr (množství dle chuti), na každý plátek masa dáme kousek másla, vše lehce podlijeme teplou vodou - pro zvýraznění chuti lze přidat menší kousíčky špeku.
3
Pečeme v nejnižší části trouby z obou stran na 200 °C asi hodinu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Kotlety na cibuli

Kotlety na cibuli

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a cibulí zapečené sýrem

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lin | 15. 10. 2013 11:46

    nějak jsem nepochopila,...to máslo se dává přímo na maso nebo až na ten sýr nahoru? :-))

  • Eva F. | 10. 3. 2013 12:37

    kare na tento sposob je dobry napad, lebo same o sebe je tento typ maska nutne niecim zašťaviť, lebo je suchšie...pochutili sme si.. :-)

  • Matysek M. | 6. 11. 2008 20:08

    No já osobně si myslím, že by bývalo stačilo to nechat v troubě pouze 45min. (teda horkovzdušná). JO a další věc. Dělala jsem to bezlepkově a taky to jde udělat a chutná to dobře.

  • Iva Bednarova | 1. 8. 2006 11:16

    ja bych rekla ze to znamena otocit plechem,nekdy pece trouba vic v zadu nez ve predu,tak aby to bylo rovnomerne.

  • Dagmar | 27. 7. 2006 09:16

    Elo děkuji za radu, taky jsem nad tím přemýšlela, ale maso se většinou peče na vrchní a spodní pečení. A když má někdo plynovou troubu, tak to by nesouhlasilo. Nikdy se neuvádí když se peče maso a nebo koláč z obou stran, to je přece automatické. Je to divné.Nechce se mi to zkazit.

  • ELA | 26. 7. 2006 11:04

    neznamená to pouze to, že trouba je puštěna na spodní i horní výkon? příjde mi to logické

  • Dagmar Rosprimová | 26. 7. 2006 10:48

    Recept vypadá výborně, ale nerozumím na konci péci z obou stran, to se má obracet, ale nedovedu si pedstavit jak když je tam sýr a strouhanka a vlstně nejsou vidět. Děkuji předem za odpověď, moc bych je chtěla vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Papriková krémová polévka

Papriková krémová polévka

Vídeňská cibulka

Vídeňská cibulka

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Cibulová červená řepa - sladkokyselá…

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

57
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
55
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
38
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Vepřová kýta s červenýma…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Špagety s mletým masem a zeleninou
Špagety s mletým masem a…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Modelka Leitnerová: Rozvod s podnikatelem!

Modelka Leitnerová: Rozvod s podnikatelem!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact