• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vylepšené špekáčky na opékání
Napište svůj komentář k receptu

Vylepšené špekáčky na opékání

autor: renata.frystak
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vylepšené špekáčky na opékání
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • česnek
    • pálivá paprika
    • grilovací koření
    • pivo
    • špekáček

Postup přípravy receptu

1
Do menší misky dáme sojovku, worchester, koření, naředíme troškou piva a nakonec utřeme několik stroužků česneku, zamícháme a těsně před opékáním, kdy máme špekáčky naříznuté, je potíráme touto směsí a nad ohněm opékáme.
2
Podáváme klasicky s chlebem a hořčicí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vylepšené rafaello řezy

Vylepšené rafaello řezy

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jarda | 6. 7. 2011 23:10

    :-D máš recht jsou nej......ale globus je vlastně taky soukromník ;)

  • petr nyvlt | 26. 6. 2011 22:27

    špekáčky z Globusu nejlepší. :-)

  • Anet | 1. 8. 2007 18:20

    Souhlasim s Renatou, že nejlepší jsou špekáčky od soukromníků, ale je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuju:o))Myslim si, že spousta uzeniny už neni to, co bejvala, ale ti soukromníci se pořád ještě jakš takš držej a jsou vesměs kvalitní (jak který). Jsem z Vysočiny a mám ověřený Humpolecký špekáčky, tak kdo bude mít možnost je vyzkoušet,doporučuju.Jinak tenhle recept zní zajímavě, určo vyzkouším :o))

  • Jana z VM | 24. 4. 2007 07:27

    Tu směs koření míchá vždycky syn do sklenice a máme to na dlouhou dobu - co vím, tak tam dává Adžiku, grilovací koření, majoránku, mletý kmín, trochu lahůdkové pariky, gyros, atd., prostě cokoliv sypkého a pokaždé to má trochu jinou chuť. Na rozpečené špekáčky je to lahoda! Já kupuju klobásky na opékání z Tišnova taky od Steinhausera - jsou výborné a špekáčky z Plusu - od Nováka, nám nejvíc chutnají. Už teď se mi sbíhají sliny....

  • Květa B. | 23. 4. 2007 18:51

    Dobré jsou špekáčky z Makra- jmenují se výběrové špekáčky a vyrábí je STEINHAUSER nebo tak nějak.Kupuji od něj i Libovou klobásu k opékání, i ta je moc dobrá šťavnatá a ne moc mastná.

  • Eva | 23. 4. 2007 16:25

    Můžete nám prosím Jano z VM napsat, jakákoření používáte? A všech 10 druhů? Děkuji

  • Renata Kolářová | 23. 4. 2007 15:50

    špekáčky nejraději kupuju u malých soukromníků řezníků, ti se snaží je nešidit, nenadstavovat moukou a člověk tam když má štěstí zavadí i o kousek masa.

  • Jitka Malinova | 23. 4. 2007 14:54

    opravdu mohu potvrdit, špekáčky z Globusu jsou z masa.

  • barča | 23. 4. 2007 11:25

    Potvrzuji Globus, jsou nejlepší.

  • K K | 23. 4. 2007 11:20

    My máme rádi špekáčky z Globusu - je v nich trošku špíčku, který se pěkně vypeče. špekáčky jsou po upečenípěkně křupavé a hlavně je to maso.

  • Jana | 23. 4. 2007 10:34

    My taky špekáčky na klacku nad ohněm můžeme a dokonce moc rádi, jenže je v poslední době problém koupit opravdu dobré špekáčky na oheň - většinou je to v umělém střívku a vevnitř různé příměsi, hrůza. Nemáte tip, které špekáčky a odkud (prosím v Praze) jsou fakt dobré na oheň? Na ceně nesejde, nejíme je přece denně. Díky

  • Jana z VM | 23. 4. 2007 09:54

    Určitě vyzkoušíme,máme špekáčky nejraději - grilované maso se s nimi nedá srovnat. My je po rozpečení posypeme směsí různého koření ale z 10 druhů.Tento recept bude obměna, už se moc těším. Díky za recept !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Grilování & BBQ
Maso Grilování Svačina Grilování Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Pálivá paprika Pivo Sojová omáčka Špekáček Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolice s česnekem

Brokolice s česnekem

Tvarohové smaženky jako dezert

Tvarohové smaženky jako dezert

Rybí pomazánka III.

Rybí pomazánka III.

Třešňový závin

Třešňový závin

Superrychlý gyros

Superrychlý gyros

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

Carrot cake (Mrkvový dort) s…

Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách

Bylinková krůtí (nejen) stehna na…

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

95
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
83
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
57
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
47
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
39
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

  • Recepty.cz
  • Vylepšené špekáčky na opékání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact