• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vylepšené rafaello řezy
Napište svůj komentář k receptu

Vylepšené rafaello řezy

autor: LadyLenulinka
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 2
      kelímek smetana ke šlehání
    • 2
      hrnek strouhaný kokos
    • 0,50
      hrnek cukr
    • 1
      balení mandle půlené
  • těsto
    • 2
      ks vejce
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,75
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • na posypání
    • 2
      hrnek strouhaný kokos
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si uděláme těsto smícháním 2 hrnků polohrubé mouky s práškem do pečiva, 2 vajec, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka a 1/4 cukru. Těsto vylijeme do předem vymazaného pekáčku (pekáček vymažeme olejem a posypeme hrubou moukou). Ještě před tím, než těsto vložíme do trouby, jej posypeme kokosem smíchaným s cukrem.
2
Troubu předehřejeme na 170°C a pečeme cca 20 minut (každá trouba je jiná, takže čas pečení je jen cca; zda je koláč hotový, poznáme tak, že kokos na povrchu bude mít zlatavý nádech).
3
Mezitím si vyšleháme ze 2 smetan ke šlehání a cukru šlehačku a dáme do lednice.
4
Hned po vyjmutí z trouby koláč rovnoměrně polijeme smetanou ke šlehání a necháme ho vychladnout.
5
Vychladlý koláč posypeme stejnoměrně mandlemi a potřeme šlehačkou, kterou poté ještě posypeme kokosem.
6
Koláč dáme ještě cca na hodinu do lednice, aby šlehačka pořádně ztuhla. Poté už můžeme podávat. :)
7
Přeji dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Margot řezy Danča

Margot řezy Danča

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mandle půlené Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošovy drny

Krakonošovy drny

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Almnüsse (smažené koblížky)

Almnüsse (smažené koblížky)

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

45
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
38
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
26
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Není vidět, přesto vás chrání každý den. Kdo je váš tajný strážce?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední stěhování Jiřího Krampola (†87): Z Pařížské do pečovateláku!

Poslední stěhování Jiřího Krampola (†87): Z Pařížské do pečovateláku!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vychytávka ke klasickému řízku
Vychytávka ke klasickému řízku
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
Vynikající Cookies
Vynikající Cookies
Vynikající domácí housky
Vynikající domácí housky
  • Recepty.cz
  • Vylepšené rafaello řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact