• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
Napište svůj komentář k receptu

Vychytávka ke klasickému řízku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vychytávka ke klasickému řízku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rohlík
    • řízek řízky obalené v trojobalu
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Den starý rohlík nebo housku nakrájíme na tenké plátky a ty potom na tenké nudličky (asi 2 mm) a necháme trochu oschnout. (Nedoporučuji dělat si je do zásoby, protože přeschlé do sebe sají moc tuku).
2
Tak tedy: jakékoliv řízky obalíme klasicky - mouka, vejce, strouhanka. Potom jednu stranu řízku obalíme znovu ve vejcích a nakonec v nakrájených nudličkách. A pak je klasicky osmažíme, jak jsme zvyklí. Stačí obalovat jednu stranu, aby se maso dobře propeklo i když... je to tak dobré! A navíc: řízek vypadá podstatně větší a je sytější!
3
Já tento recept používám na kuřecí prsní řízky do kterých udělám kapsu a plním plátkem sýra a debrecínky. A i velcí jedlíci mají problém celý řízek sníst.
4
Tuto úpravu doporučovala paní Stella Zázvorková.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Havran | 24. 12. 2013 17:28

    Jak zprznit cokoliv. Debilitě fantazie se meze nekladou!!!

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 14:52

    Strouhanka ze starších rohlíků,kterou použijete na obalení masa,sýrů...před smažením je určitě lepší než ,,suchá,,-tu používám na zahuštění mleté... .Žlučník se žaludkem sice ódy nepějí,alespoň tolik ,,neřvou,,:-))

  • Radka Nováková | 1. 5. 2007 22:45

    dělám strouhanku jen z měkkých rohlíků, nanasají tolik tuku a jde to výborně na robotu Ronic.

  • Helena Štolbová | 26. 4. 2007 12:31

    Při této úpravě hraje roli i estetické hledisko, protože řízek vypadá jako ježek a s bramborovou kaší a se zeleninovou oblohou nemá chybu.

  • Věra | 26. 4. 2007 11:23

    Rada: pro ty, kteří vlastní mixér. Natrhám rohlíky a rozmixuji. Mám malý mixérek tak tomu pomáhám přetřepáváním. Vyzkoušejte. Nikdy jsem nezkoušela měkké rohlíky strouhat.

  • mia | 26. 4. 2007 11:18

    to zní dobře,zkusím.já zase zkoušela podle něčeho obalit řízek ve strouhance z měkých rohlíků.strouhá se to sice pracně, ale je to lepší než normální strouhanka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Řízek Rohlík
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Citronovo-tvarohová buchta

Citronovo-tvarohová buchta

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Rajčatový salát s bazalkou

Rajčatový salát s bazalkou

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

146
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
78
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
43
Slaný chřestový koláč
Slaný chřestový koláč
42
Korpus na dort
Korpus na dort
28
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Otevřená zpověď Pagáčové: Po rozchodu s kily navíc a vyrážkou na obličeji

Otevřená zpověď Pagáčové: Po rozchodu s kily navíc a vyrážkou na obličeji

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Další doporučené recepty:

Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact