Výborný a rychlý borůvkový koláč s…
Zdravý a výborný dietní ovesný koláč…
Výborný karamelový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, na kolik stupnů by se měl péct v kameninové formě na velkého beránka? Děkuji za odpověd a beránka určitě zkusím ;-)
Beránek je vynikající, kyprý, vláčný, prostě výtečný. Z jedné dávky jsem upekla dva menší (forma 24cm x 12 cm). Vyklopit šel krásně, neulomil se mi ani kousek. Dávám za jedna a ukládám do receptů:-)
Jahodové řezy IV.
Jahodové řezy z Galaretky
Italská rybí polévka „caciucco“
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Třešňový dort / řez
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki