Výborný a rychlý borůvkový koláč s…
Zdravý a výborný dietní ovesný koláč…
Výborný karamelový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, na kolik stupnů by se měl péct v kameninové formě na velkého beránka? Děkuji za odpověd a beránka určitě zkusím ;-)
Beránek je vynikající, kyprý, vláčný, prostě výtečný. Z jedné dávky jsem upekla dva menší (forma 24cm x 12 cm). Vyklopit šel krásně, neulomil se mi ani kousek. Dávám za jedna a ukládám do receptů:-)
Dvoubarevná roláda
Australská čokoládová buchta z…
Sumec dle baštýře Jardy
Pepřový rostbíf
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Jednoduchá citronová buchta
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Chřest smažený v trojobalu
Adžika směs z mletého masa
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki