• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výborné špízy
Napište svůj komentář k receptu

Výborné špízy

autor: teresa
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová panenka
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks cibule
    • anglická slanina
    • cherry rajčátka
    • 500
      g brambory
  • Marináda
    • olej
    • pepř mletý směs
    • bylinková sůl

Postup přípravy receptu

1
Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na plátky. Marinujeme v oleji s pepřem a bylinkovou solí nejméně jednu hodinu.
2
Mezitím si nakrájíme zeleninu a slaninu na podobně stejné kousky jako maso. Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na silnější plátky, které pokládáme přes sebe do vymazaného pekáče.
3
Na špejli napichujeme rajče, maso, slaninu, červenou papriku, cibuli, zelenou papriku - vše opakujeme až do konce a uzavřeme vždy rajčátkem. Hotové špízy klademe na brambory a pečeme v předehřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborné Raffaelo II.

Výborné Raffaelo II.

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné buchty

Výborné buchty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eminka25 | 22. 10. 2013 20:50

    Dnes vyzkoušeno a jsou výborné,rychlé a jednoduché :o)

  • recepty73
    recepty73 | 24. 10. 2010 14:03

    Nechal jsem se inspirovat!Zelená paprika se sice nekonala,leč nebyla a na některé špízy jsem musel napíchnout kousek buřtíka,pro našeho tatíka :-)!V oleji s kořením jsem marinoval vše,nejenom panenku=po napíchnutí jsem potřel mašlovačkou a dal odležet.Brambory jsem vařil extra,tak velký alobal jsem něměl,balíčky se mi dělat nechtěly.Výsledek byl super!Určitě jsem nedělal naposledy!

  • Kateřina Bártová | 11. 3. 2008 13:35

    Tak to je to pravé co jsem hledala dnes k večeři :O) Zkusím, otestuji na manželovi a dám vědět.

  • Irena Klasová | 11. 3. 2008 09:13

    A jak dlouho se špízy pečou? Děkuji

  • Anna | 11. 3. 2008 06:48

    Je to velmi inspirativní.Za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Špízy
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Bylinková sůl Červená paprika Cherry rajčátka Cibule Olej Pepř mletý Vepřová panenka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Cuketový dort

Cuketový dort

Květák s kakaem

Květák s kakaem

Košíčky s ořechovou náplní

Košíčky s ořechovou náplní

Květákové placičky se šunkou

Květákové placičky se šunkou

Karamelové řezy s mandlemi

Karamelové řezy s mandlemi

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Pórková polévka s mrkví

Pórková polévka s mrkví

Eskymo

Eskymo

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

34
Klasické lečo
Klasické lečo
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
17
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
AHA.cz Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Další doporučené recepty:

Výborné plněné papriky
Výborné plněné papriky
Výborné provensálské kuře
Výborné provensálské kuře
Výborné Raffaelo II.
Výborné Raffaelo II.
Výborné šunkofleky
Výborné šunkofleky
Výborné tortilly s rajčatovou salsou
Výborné tortilly s rajčatovou salsou
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
  • Recepty.cz
  • Výborné špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact