Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Cuketa v sýrovém těstíčku
Coleslaw - podzimní vitamíny
Podmáslový chléb - moc dobrý
Margotkové řezy
Česneková krkovička naložená v mléce
Palačinky s jahodovým přelivem
Cizrna na italský způsob II.
Thajská čočka se zeleninou
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…