Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Mřížkový dýňový koláč
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Pikantní gyros v housce
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Potahovací hmota
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Mámin ševcovský mls
Lososové sashimi
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake