Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Pestrý zeleninový kotlík
Kachna po staročesku
Nakládaný balkánský sýr III.
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Lehké piškotové řezy
Celerové hovězí s tymiánem
Bramborovo-špenátová polévka
Salát z grilované červené řepy s…
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem