Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Koprová kulajda
Tvarohový koláč s citronem
Karamelovo-ořechové řezy
Krevety středozemí
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Cizrnová polévka - vydatná
Vepřový plátek s listovým špenátem
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros