Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Bezinkový likér
Maková buchta - skvělá a rychlá
Sedlácké kroupy
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Závin z listového těsta s červenou…
Pórková lehká polévka
Šunkovo-sýrové karbanátky
Koprová omáčka se žampiony
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake