Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Minipizzy - šnečci
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Špekáčky na pivě II.
Krůtí nudlová polévka
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Smetanové fleky se zelím
Arašídové máslo
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Jablečný bread cake
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake