• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výborné jablečné řezy
Napište svůj komentář k receptu

Výborné jablečné řezy

autor: Britney
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborné jablečné řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Piškot
    • 5
      ks vejce
    • 5
      ks moučkový cukr
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • Krém
    • 0,50
      ks máslo
    • 3
      lžíce cukr 2-3
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 0,25
      l mléko
  • Navrch
    • jablka 5-7 ks
    • čokoládová poleva nejlépe z pytlíku

Postup přípravy receptu

1
Oddělíme bílky od žloutků, z bílků ušleháme sníh, žloutky utřeme s cukrem a pak postupně přidáváme ušlehaný sníh a mouku s práškem do pečiva. Z mléka, 2-3 lžicemi cukru a pudingem v prášku uvaříme puding.
2
Musíme rychle pudink míchat protože použijeme jen 1/4 l mléka. Vychladlý prošleháme s máslem. Vychladlý piškot potřeme pudinkovým krémem, posypeme jemně nakrájenými jablky na plátky (nedoporučuju strouhat) a ozdobně pokapeme čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kulakevičová | 21. 11. 2007 16:06

    taky si myslím že by to šlo špatně krájet...ale kdyby se to nastrouhalo tak by to asi šlo...

  • Jana | 20. 11. 2007 09:19

    Určitě bude záležet na druhu jablek. S těmi, které máme my na zahrádce (ale na odrůdu se mě neptejte, kdysi nám známý přeroubal nevalné letní jablko) si to umínm představit docela dobře. Naše jablka OPRAVDU NEZHNĚDNOU a NEOVADNOU ani za 2-3 dny a jsou křehoučká a sladká....Jistě je to ale moučník k rychlejší spotřebě a ne k snídani na celý týden.

  • Zita Matejkova | 19. 11. 2007 16:24

    To už je lepší do horkého pudinku vmíchat nakrájená jablka nadrobno . A ještě lepší dát na piškot vrstvu podušených jablíček s rumem a skořicí a pak teprve vrstvit dál.

  • Zdenka Matušková | 19. 11. 2007 15:33

    Asi bych si nahoře uměla představit spíš broskvový kompot nebo třeba banány.

  • Zdeňka ze Z | 19. 11. 2007 11:54

    Jak vypadají tepelně neupravená jablka druhý den ? A jak se krájí tvrdé jablko, když je pod ním pudinkový krém ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Vaření Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Jablka Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smetanová cibulačka

Smetanová cibulačka

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Čína s kuřecím

Čína s kuřecím

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

115
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
107
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
72
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
47
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
37
Originální řecké tzatziki
Originální řecké tzatziki

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Miloš Vávra (79), drsňák českého filmu: Nečekaný vztah s Vaculíkem

Miloš Vávra (79), drsňák českého filmu: Nečekaný vztah s Vaculíkem

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Výborné jablečné řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact