• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výborná polívčička
Napište svůj komentář k receptu

Výborná polívčička

autor: Kajkajak
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborná polívčička
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 8
      lžíce vločky ječmenné a žitné - napůl
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks květák + košťál a listí z něj
    • 3
      ks brokolice velká
    • 6
      ks chřest
    • 3
      ks naťové cibulky
    • 1
      lžíce podravka vegeta nebo sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Na oleji a kousku másla osmažíme vločky s nakrájenou mrkví (mrkev nakrájíme na slabé plátky a pak překrájíme na menší kousky), zalijeme vodou, přidáme nakrájený košťál a listy z květáku, pár kousků květáku (zbytek květáku si schováme na druhý chod - můžeme jej udělat smažený nebo mozeček), na kousky nakrájené košťály z brokolice, vegetu (nebo sůl a pepř) a asi 10 minut povaříme, pak přidáme na kousky nakrájený chřest a brokolicové růžičky. Necháme povařit asi 5 minut a nakonec přidáme na šikmé proužky nakrájenou naťovou cibulku a odstavíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka O. | 29. 3. 2008 09:20

    Košťály a neovadlé listy od zeleniny jsou na polévku výborné, krásně se tím zužitkují a jsou tam důležité minerály a vitamíny.

  • Iveta Janatová | 28. 3. 2008 22:57

    Taky si myslím,že je to přehnané s tou brokolicí a já bych tam nedávala ty košťály,přijde mi to divné i ty listí z květáku. No nevím.

  • Jana Remková | 28. 3. 2008 09:58

    Tak to je docela drahá polévka,ne?Ten chřest je drahý,brokolici máme jednu na oběd a tam jdou hned 3 a ještě květák?Hmmmm

  • Tereza J. | 27. 3. 2008 21:59

    Mne tam vadí skôr tá vegeta, nechala by som len soľ a piper, vegeta dáva všetkému rovnakú chuť.

  • Dada | 27. 3. 2008 11:24

    Pokud dáváte květák a brokolici, je chřestu vyloženě škoda, né?

  • ice | 27. 3. 2008 10:19

    ..není to trochu moc..3 brokolice?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Chřest Květák Máslo Mrkev Naťové cibulky Olivový olej Podravka Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Vídeňská cibulka

Vídeňská cibulka

Ovesné cookies s brusinkami

Ovesné cookies s brusinkami

Zabaione - Italský desert

Zabaione - Italský desert

Avokádový dezert

Avokádový dezert

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

43
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
36
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
33
Vanilkový cheesecake
Vanilkový cheesecake

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

Jana Švandová (78) o plastikách: Nic se nemá přehánět!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Výborná polívčička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact