I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Čokoládový koláč s třešněmi
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Uzenářský maxichleba s cibulovým…
Zapečené mačkané brambory
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát