I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chlebová placka snadno a rychle
Švestkové knedlíky II.
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Krkovička pečená s játry a cibulí
Listové řezy s tvarohem
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Letní pokušení: Malinové muffiny
Kefírový koláč s ořechy
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky