I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zelenině
Kuře na česneku
Jogurtový koláč
Burgundská hovězí pečeně
Jablková roláda
Lískové koláčky
Dýňová polévka III.
Čalamáda na špagety
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Vídeňský bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…