I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé
Tvarohová štola s rozinkami
Koule Raffaelo
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Vajíčková pomazánka podle dcery
Zapečené kuřecí s rajčaty
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Bezlepkový tvarohový mazanec
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…