I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová buchta tříbarevná
Pudinkový koláč III.
Nepečený moučník (dobrotka)
Pečené vepřové koleno na zelí
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Bramboráky (křupavé)
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Mámin ševcovský mls
Domácí šunka ála vepřováček
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Malinové kuličky z ovesných vloček
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka