I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marokánky s ovesnými vločkami
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Špekáčky na pivě II.
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Pomazánka se sýrem cottage
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Zapečené lilky
Brokolicová polévka
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč