I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš s paprikami
Kynuté těsto - základní recept
Banánový dort
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Celerový salát s ananasem
Ďábelský Pangasius
Piškot s meruňkami a želatinou
Jehněčí kotletky & karotky na…
Kuřecí srdíčka - pečená
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Crinkles
Rumové kuličky nepečené a snadné
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka