I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazolová polévka
Hrstkové ovocné knedlíky
Křenová pomazánka na jednohubky
Rafaelo IV.
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Těstoviny s řepou - zapékané
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake