I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy trojbarevné
Hovězí na houbách II.
Jahodová polévka mléčná
Lovošská topinka
Cibulačka s celerem
Růžičková kapusta po indicku
Čokoládový krém II.
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Plněné batáty
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Hrnková dýňová roláda
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Hrušková povidla