I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šunková pomazánka - taťkova
Brokolicová polévka se žampiony
Rychlá pikantní pomazánka na…
Šlehačkový koláč s jablky
Paprikové kostky se žampiony
Domácí lučina
Masové koule na zelenině
Kuřecí se smetanou a špenátem
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake