I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexické "Guacamole"
Chlebová placka snadno a rychle
Čínské masové placičky alá Zita…
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Hruškové šátečky se skořicí
Rizoto s vepřovou konzervou
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Salát z quinoy a sušených rajčat
Cibulovo-česnekové plátky
Kotlety s rajčaty a bramborami
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake