I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Azu po česku
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Vepřový steak s hranolkami
Švestkový štrůdl
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake