I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Neapolské nudle
Placičky z cukety a mrkve
Ovocno-tvarohový koláč
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Fitness jogurtový koláč nepečený
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Kremrole paní Čermákové
Krevety na grilu
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki