I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstovinový salát s tuňákem
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Italský rýžový salát
Zapečené brambory se špenátem a…
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Uzena polévka se zeleninou a…
Zeleninová polévka s černou čočkou
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki